logo_hotitem
Hot ITem is gespecialiseerd in performance verbetering en helpt bedrijven haar doelstellingen te behalen. Specifiek voor onze klanten ontwikkelen wij informatiesystemen die inzicht en grip bieden op de belangrijkste business drivers. In dat kader maken wij reeds lange tijd gebruik van resourcing van Mighty Consulting. Bijvoorbeeld op het gebied van software ontwikkeling en business intelligence. Mighty Consulting levert ons daarbij altijd de juiste specialist. Met een klantvriendelijke instelling!
Rob Honing, HotItem

 

logo_hotitem
Croon is het grootste in elektrotechniek gespecialiseerde bedrijf van Nederland. Juist in onze branche is het essentieel om ´in control´ te zijn met behulp van de juiste financiële en administratieve gegevens. Mighty Consulting levert ons daarbij de juiste ondersteuning. Met professionals die met een twinkeling in de ogen de klus komen klaren. Een bijzonder prettige ervaring!
Hans Vogel, Croon

 

logo_hotitem
Interxion is a leading provider of cloud- and carrier neutral colocation data centre services in Europe. Mighty Consulting helps us in providing our internal and external customers with the right level of professional support. By delivering the right guy for this job.
Luuk de Boer, Interxion

 

logo_hotitem
KPN Critical Communications draagt bij aan een veiligere samenleving. Dit doen wij door te verbinden, juist wanneer elke seconde telt. KPN is in staat onder alle omstandigheden de eindregie te voeren over het ontwerpen, installeren, beheren en herstellen van vitale communicatiesystemen en infrastructuur. Dit doen wij onder meer voor de ministeries van Veiligheid en Justitie en Defensie en hun onderliggende domeinen, en voor de maritieme, transport- en industriesector. Daarbij maken wij gebruik van specialistische en hoogwaardige kennis. Mighty Consulting levert ons daarbij sinds jaar en dag de juiste ondersteuning daar waar nodig. Met ervaren professionals die weten hoe om te gaan met gevoelige informatie en situaties. Tevens biedt Mighty ons vaak ook de mogelijkheid om de juiste professionals in dienst te nemen!
Jaap Boertjes, KPN Critical Communications