logo_hotitem
Hot ITem is gespecialiseerd in performance verbetering en helpt bedrijven haar doelstellingen te behalen. Specifiek voor onze klanten ontwikkelen wij informatiesystemen die inzicht en grip bieden op de belangrijkste business drivers. In dat kader maken wij reeds lange tijd gebruik van resourcing van Mighty Consulting. Bijvoorbeeld op het gebied van software ontwikkeling en business intelligence. Mighty Consulting levert ons daarbij altijd de juiste specialist. Met een klantvriendelijke instelling!
Rob Honing, HotItem

 

logo_dela
Dela is een coöperatie van ruim drie miljoen leden. Sinds onze oprichting in 1937 geldt: samen sta je sterker en kun je meer bereiken. Mighty Consulting ondersteunt ons met het invullen van diverse posities in onze verschillende scrum teams. Onze samenwerking is intensief en staat voor continuïteit. Zo vullen we elkaar goed aan.
Wilbert Graafmans, Dela

 

logo_interexion
Interxion is a leading provider of cloud- and carrier neutral colocation data centre services in Europe. Mighty Consulting helps us in providing our internal and external customers with the right level of professional support. By delivering the right professional for this job.
Luuk de Boer, Interxion

 

logo_t-mobile_thuis
T-Mobile Thuis biedt internet, vast bellen en TV voor consumenten. Vanuit onze vestiging ontwikkelen en beheren wij applicaties, systemen en netwerken. Continuïteit en beschikbaarheid is daarbij van essentieel belang. Mighty Consulting is hierbij al jaren een betrouwbare partner in het leveren van tijdelijk personeel. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en toewijding van de Mighty professionals.
Kees van Rooden, T-Mobile Thuis